Over het Medisch trainingscentrum

In de huidige maatschappij, bewegen mensen veel te weinig. Niet alleen ouderen, maar zeker ook door de jeugd. Daarnaast hebben mensen steeds slechtere eetgewoonten. Deze twee maatschappelijke trends tezamen elkaar hebben zo hun gevolgen voor de gezondheid van mensen. Daar willen wij wat aan doen. En er blijkt veel behoefte te zijn aan begeleid sporten, omdat mensen een extra motivatie nodig hebben om te gaan bewegen.

Na 20 jaar een praktijk voor fysiotherapie en manueel therapie te hebben gerund, werd het tijd voor een uitbreiding van onze activiteiten. Kijkend naar waar we vandaan komen en wat de behoeften zijn, is het medisch trainingscentrum het resultaat geworden.

Het Medisch Trainings Centrum Alblasserdam maakt het voor iedereen mogelijk onder toezicht van deskundigen te trainen. U traint bij ons op een medisch verantwoorde wijze, met als doel om fit te worden en fit te blijven. Elke deelnemer krijgt persoonlijk en medisch advies van professionele begeleiders.

Onze visie

Het MTC is een logisch vervolg op onze praktijk voor fysiotherapie en orthopedisch manueel therapie. Het is niet voor mensen die willen werken aan wasbordjes en stevige bovenarmen. Bij ons staat de gezonde mens centraal.